Vi har nylig oppdaget at Gmail oppfatter eposter fra vår epostadresse karisophie@musikkinstitutt.no som uønsket, slik at epostene havner i mottakerens Søppelpost istedenfor i Innboksen. Her er en enkel instruksjon til Gmail-brukere for å endre Søppelpostfilteret slik at epostene fra oss havner i Innboksen.

1) Gå til Søppelpost (ved å klikke på Mer under Innboks blir Søppelpost synlig).
2) Dersom det ligger en epost fra karisophie@musikkinstitutt.no i Søppelpost, åpne denne.
3) Klikk på Ikke nettsøppel

Vi understreker at dette er et problem ved Gmail. Det er ikke noe ved våre eposter eller vår epost-tjenesteleverandør som tilsier at epostene skal bli filtrert på denne måten, og såvidt vi vet skjer dette ikke ved noen andre epost-tjenesteleverandører enn Gmail. Det er derfor opp til de som kommuniserer med oss med en Gmail-eposttjeneste å endre Søppelpost-filteret eller på annen måte sikre at våre eposter blir behandlet på riktig måte. Vi kan ikke ta ansvaret for beskjeder som eventuelt ikke kommer fram til Gmail-mottakere utover at vi informerer om problemet slik som her.

Mer informasjon finner du på gmails hjelpeside. Også denne linken kan være til hjelp.

Vi har noe ledig plass igjen i gitar, og vår gitarlærer Asbjørn underviser både i akustisk gitar og el-gitar, for barn, unge og voksne. Vi har også noen få ledige timer igjen i piano. Kontakt oss gjerne, det kan fort bli fullt!

Vi er i gang igjen fra og med mandag 20. august. Nytt spennende semester med mer læring og øving! Vi gleder oss til å se dere igjen!

Vi viser et gruppebilde fra en av sommerkonsertene våre helgen 17. – 18. juni. Takk til alle utøverne for flott spill, og til et hyggelig publikum.

Klikk på bildet for å se det i fullt format.

Tradisjonen tro arrangerer vi sommerkonserter på musikklærernes hus lørdag 16. og søndag 17. juni.

Lørdag 16. juni
Gruppe 1: kl. 1100
Gruppe 2: kl 1300

Søndag 17. juni
Gruppe 1: kl 1100
Gruppe 2: kl 1300

Elevene møter før konserten, i henhold til avtale med sin lærer. Lykke til, alle sammen!

Steinway Piano Festival 2018 ble avholdt søndag 3. juni i Oslo konserthus Sal 2. Avslappet og god stemning preget gjennomføringen av konkurransen og konserten. De 40 deltakerne i alderen seks til sytten år representerte et imponerende høyt nivå, med mange flotte framføringer. Det ble ingen priser på våre to deltakere, Zeija He og Aleksander Plominski, men de spilte stykkene sine svært godt, og det er en fornøyelse å se og høre framgangen de viser. Vi gleder oss til å høre mer til dem senere.

To av våre flotte elever, Zeija He og Aleksander Plominski, skal førstkommende søndag 3. juni delta i den nasjonale konkurransen Steinway Piano Festival i Oslo konserthus. Zeija deltok også for to år siden, og med sitt fremragende spill fikk hun tredjeprisen i sin klasse. Aleksander deltar i år for første gang.

Konkurransen er for barn og unge under 18 år, og har form som en konsert. Den er åpen for publikum, og begynner kl. 10.00; barn under 18 år har gratis adgang.

Vi ønsker begge to og deres lærer Tatiana Tun lykke til, og gleder oss til å høre dem spille på søndag.

Bildet ovenfor er fra Steinway Piano Festival 2016. Mer om konkurransen her. Billettsalg hos Oslo konserthus.

Fra Bentsegata

Påmelding for høstsemesteret starter nå, og vi ønsker nye elever velkomne til musikkinstituttet. Kontaktinformasjon finner du her.

Aleksander Plominski og Hymn Sun fikk henholdsvis 3. og 2. pris i den nasjonale finalen i Ungdommens musikkmesterskap (UMM).

Den  nasjonale semifinalen og finalen gikk av stabelen ved Norges musikkhøgskole i helgen 20. og 21. januar. Aleksander og Hymn spilte hver et 15 minutter langt program med blant annet musikk av Bach, Tchaikovsky, Chopin, Schumann og Rachmaninov.

Vi gratulerer våre to dyktige pianoelever, og deres pedagog ved instituttet Tatiana Tun, med målbevisst øving og flotte prestasjoner. Vi gleder oss til å følge dem videre.

UMM er en norsk musikkonkurranse med deltakere som spiller på et svært høyt nivå. Det er mange forskjellige instrumenter som er med i konkurransen,  og piano er representert hvert annet år.

 

Aleksander Plominski