Vi ønsker alle våre gamle og nye elever velkommen til høstsemesteret. Undervisningen starter opp fra mandag 21. august, og alle elever vil med det første få beskjed om oppstartsdato og tidspunkt.

Nytt spennende halvår med læring og øving! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Illustrasjon: Solen av E. Munch (1910-13).

Juni Teie

Vi ønsker vår nye sanglærer Juni Teie hjertelig velkommen; hun starter opp i august. Juni er utdannet sangpedagog og underviser i tillegg på piano. Les mer om Juni her.

Vi ønsker alle våre gamle og nye elever velkommen til vårsemesteret. Undervisningen starter opp fra mandag 2. januar.

Nytt spennende halvår med læring og øving! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Illustrasjonsfoto: Annie Spratt på Unsplash.

Juletre

Første undervisningsdag i 2023 blir mandag 2. januar.

Illustrasjonsfoto: Mourad SaadiUnsplash.

Vi ønsker alle våre gamle og nye elever velkommen til høstsemesteret. Undervisningen starter opp fra mandag 22. august, og alle elever vil me det første få beskjed om oppstartsdato og tidspunkt.

Nytt spennende halvår med læring og øving! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Illustrasjonsfoto: Dakota RoosUnsplash.

Takk for godt samarbeid gjennom et langt skoleår! God sommer alle sammen!

Vera Folstad

Vi ønsker velkommen til vår nye pianolærer Vera Folstad. Hun starter opp hos oss i august.

Elias Narendran

Vi ønsker velkommen til vår nye gitarlærer Elias Narendran. Han starter opp hos oss fra august.

Vi gratulerer vår dyktige pianoelev Hymn Sun med plass på bachelorstudiet i utøvende klassisk musikk ved Norges musikkhøgskole. Hymn har vært elev hos oss siden han var fem år, og det har vært spennende å følge hans musikalske utvikling fra han gikk i barnehagen og frem til han som 18-åring nå er blitt en moden pianist på et svært høyt nivå – med uttrykksfulle anslag og genuin musikalitet. Vi er stolte over å ha denne unge mannen som vår elev! Hans pianolærer Tatiana Tun har vært hans faste gode lærer gjennom alle disse årene, og sammen har de to virkelig satt spor etter seg. Vi gratulerer til begge, og ønsker Hymn lykke til i hans videre musikerkarriere!

Se og hør Hymn spille Preludium og fuge i H-dur av J. S. Bach.

Så kunne vi endelig gjennomføre voksenkonsert igjen – etter mange utsettelser på grunn av korona. Det ble tjue flotte fremføringer – i piano, sang, gitar og fiolin, med god blanding av komponister fra barokken til nyere tid. Det var god stemning i salen, og applausen stod i taket etter hver eneste fremføring! Etter konserten koste vi oss med vin og bakst, og praten gikk lett med gamle og nye bekjentskaper. Veldig vellykket det hele, og vi gleder oss allerede til neste konsert!

Se flere bilder her.