Språk og stemmen er det viktigste uttrykksmiddelet vi har som menneske, og sang er det mest brukte musikkinstrumentet både i verden og igjennom tidene. Ved Kari Sophies Musikkinstitutt jobber vi med å utvikle en bevissthet rundt kroppen som instrument. Med riktig bruk av teknikk og stemmebruk tar sangundervisningen sikte på å utvikle sangstemmen til et klangfullt instrument. Målet er at elevene skal få økt bevissthet rundt sin egen kropp og samspillet som må til for god stemme- og sangteknikk.

Sangtimer

Sangundervisningen er åpen for alle i alle aldre, uansett målsetting. Enten du vil ta timer for å forbedre din stemmefysikk eller om du satser på høyt nivå er du velkommen til Kari Sophies Musikkinstitutt. Stemmebruk kan også komme en til gode i andre aspekter av livet. Hvis du lever av å bruke stemmen din som f.eks. foreleser, møtestyrer eller leder, kan det å lære seg grunnleggende stemmebruk ha god effekt. Ikke bare for å styrke stemmekvalitet og utholdenhet, men det kan også ha noe å si for hvordan man blir oppfattet av sine tilhørere.

Ved instituttet vil hver elev få en individuelt tilpasset undervisning som tar utgangspunkt i elevens behov og ønsker. Gjennom undervisningen lærer elevene prinsippene rundt sunn stemmebruk gjennom fysiske og mentale øvelser. Som elev vil du lære deg verktøyene du trenger for å utvikle deg som sanger både teknisk og musikalsk.

Musikkskolens sangpedagog Juni Teie underviser i klassisk stemmebruk for både nybegynnere og viderekomne. Vi ønsker velkommen til sangtimer i koselige lokaler ved Kari Sophies Musikkinstitutt.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om sangundervisningen eller ønsker å melde deg på