Juni Teie

Juni Teie er utdannet klassisk sanger og sangpedagog ved Norges musikkhøgskole, der hun tok en bachelor i klassisk sang og musikkpedagogikk samt en mastergrad i utøvende klassisk sang. I løpet av sin utdanning har hun fokusert på operarepertoaret, lieder og cabaret. I tillegg til å fokusere på det utøvende valgte hun også å fordype seg i komposisjon som sitt masterprosjekt, og hun urfremførte sin egenskrevne kammeropera “En Dag” ved Norges Musikkhøgskole juni 2022. I dag jobber hun som frilans operasanger, ensemblesanger og sangpedagog.

Juni har lang erfaring som sangpedagog, både fra kommunal kulturskole, privat musikkskole og musikklinje på videregående. Hun har det siste året hatt et vikariat på Lillestrøm videregående skole som sanglærer og dirigent.

I sin ungdom var Juni elev ved Unge Talenter på Barratt Due, under pedagogen Marina Pliassova, og vil derfor også kunne undervise i piano ved siden av sangundervisningen.

Kjernerepertoaret til Juni er klassisk og opera, men hun har også omfattende kunnskap om musikal, pop og jazz. Hun kan derfor undervise passende stemmeteknikk og sjangerkunnskap ut fra hvilken sjanger elevene vil fordype seg i.

Juni tar imot elever i alle aldre – barn, ungdom, voksne, og også gjerne pensjonister. Alle er hjertelige velkomne!