Elias Narendran

Elias har mastergrad i utøvende klassisk gitar fra Norges musikkhøgskole.

På høgskolen gikk han i lære hos to gitarister i verdensklasse; Otto Tolonen og Ricardo Gallén. Elias startet å spille gitar, nærmere bestemt el-gitar, som 7-åring og interesserte seg tidlig for rock og etterhvert metal. I dag spesialiserer han seg i den romantiske epoken, det 20. århundrets musikk og samtidsmusikk. Musikksmaken hans er likevel bred og han interesserer seg for nærmest alt innen musikk og kunst.

Elias brenner for musikk og bruker mye tid på å lytte til musikk. Han komponerer egen musikk og arrangerer musikk for andre instrumenter til gitar.

Han har erfaring som vikar for flere kulturskoler i Nordre Follo, Enebakk, og Oslo. Elias har stor interesse for undervisning, noe som gir både stor glede og ny lærdom om musikken – og som igjen har stor verdi for elevene.

Elias har også studert ved Robert Schumann Hochschule i Düsseldorf, og i løpet av studietiden sin der tilegnet han seg flere ferdigheter; blant annet flamenco av den anerkjente flamencogitaristen Javier Conde.

Han er to ganger 1. prisvinner i Ungdommens musikkmesterskap, og har holdt konserter både i Norge, Finland og Tyskland. Han spiller primært som solist, men trives godt i forskjellige kammermusikk-besetninger. Elias har tidligere spilt og sunget i metalband og er i dag medlem av et coverband som spesialiserer seg på irske viser.