Piano Kari Sophies Musikkinstitutt

Våre pianoelever gjorde alle en flott innsats på årets regionale finale i Ungdommens musikkmesterskap i Oslo, og samtlige ble prisvinnere med første-, andre- og tredjepriser! Gratulerer med fine prestasjoner og god innsats!

Hymn Sun, Aleksander Plominski og Kathe Marie Heggtveit fikk alle førstepriser i det regionale mesterskapet, og er dermed kvalifiserte til det nasjonale mesterskapet i Ungdommens musikkmesterskap i januar 2022. Hymn stiller i klasse 3, og Aleksander og Kathe Marie i klasse 2. Gratulerer så mye til de tre og deres dyktige lærer Tatiana Tun.

Fine andre- og tredjepriser til pianistene i klasse 1, som er fra seks til tolv år. Gratulerer til disse og deres lærere Rosanna Shamis, Tatiana Tun og Kari Sophie Svendsen.

Ungdommens musikkmesterskap er en stor og viktig musikkonkurranse i klassisk musikk for barn og ungdom. Alle spiller et klassisk program med varighet på maksimum ti eller femten minutter. Det arrangeres ti regionale mesterskap i Norge, og de som har kommet videre herfra, skal delta i det nasjonale mesterskapet i Oslo 21. – 23.  januar 2022