Bjørk-Guinevere Kinsella Eide har omfattende utdanning som pianist og dirigent, med studier ved Norges musikkhøgskole, Hanns Eisler Hochschule für Musik i Berlin og musikkonservatoriet i Tromsø. I juni 2022 fullførte hun sin mastereksamen som ledende solist med Arktisk Filharmoni.

I tillegg til å være utøver har hun i de siste årene utforsket komposisjon gjennom studier i musikkteknologi og Live Electronics på Norges musikkhøgskole. Dette ledet til at hun ble tatt opp i mentorprogrammet Cloud:Exit tilknyttet Talent Norge og Insomniafestivalen, hvor hun blant annet har fått muligheten til å komponere musikk for stumfilm.

Bjørk frilanser ved siden av å undervise og har vikariert i Arktisk Filharmoni, hun har jobbet med skuespillere i produksjoner som Minken Fossheims «Eventyret om Beethoven», og hun har satt opp egne produksjoner. Hun har spilt under festivaler som Oslo kirkemusikkfestival, Oslo kulturnatt, Melafestivalen og Nordland musikkfestuke. Hun har mottatt en rekke stipender for sitt musikerskap.

Som lærer legger Bjørk hovedvekten på undervisning i klassisk repertoar og besifringsspill. Hun har god erfaring med elever i alle aldre og vektlegger at hver enkelt elev skal oppleve glede og mestring i sitt pianospill. Hun er opptatt av å gi elevene gode verktøy for egenøving, noe som er essensielt for musikalsk utvikling.