Våre pianoelever gjorde alle en strålende innsats på årets regionale finale i Ungdommens musikkmesterskap (UMM) i Oslo, og samtlige ble prisvinnere!

Hymn Sun (15) fikk førstepris, og går dermed direkte til den nasjonale finalen på Norges musikkhøgskole den 16. – 19. januar 2020. Gratulerer så mye til Hymn og hans dyktige lærer Tatiana Tun.

Her kan du høre Hymns fremførelse av «Etude op. 25 no. 11» av F. Chopin.

Jinxing Zou (17), Moye Zeng (11), Minh-Anh Hoàng (10), William Chen (10) og Mai Laila Xuan Vu (8) fikk andrepriser. Zeija He (14), Maja Moen Winther (11), og Mia Wang Hauge (9) fikk tredjepriser.

Fire glade og fornøyde prisvinnere.

 

Her kan du høre Minh-Anhs fremførelse av «Am Geburstag» av A. Khatchaturian.

 

Her kan du høre Mai Lailas fremførelse av «March» av D. Shostakovich og «Fallende løv» av K. Nystedt.

Vi gratulerer våre pianoelever med flotte prestasjoner. Det var en stor fornøyelse å høre hver og en av dere uttrykke så mye fin musikk. Oss lærerne – Tatiana Tun, Rosanna Shamis, og Kari Sophie Svendsen – er stolte og fornøyde; vi vet hvor mye øving og arbeid som ligger bak!

Oslo-mesterskapet ble avholdt dels i lokalene til Oslo kulturskole på Tøyen, og dels på Edvard Munch videregående skole. Ungdommens musikkmesterskap er et mesterskap i fremførelse av klassisk musikk for alle mellom 6 og 25 år, og arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Musikkpedagogene Norge og Norges Musikkorps Forbund. Det arrangeres mesterskap både regionalt og nasjonalt, med konkurranseklasser både for solister og kammermusikkgrupper. Det konkurreres i piano og en rekke andre instrumenter.